Bewaarboek Mijn basisschool


Herinneringen aan school zijn leuk voor later! Want kinderen brengen een belangrijk deel van hun jeugd door op de basisschool. Ze leren en beleven er veel, en kijken er later vaak met veel plezier op terug. Dat terugkijken wordt pas écht leuk met een boek vol foto’s en herinneringen.

Het perfecte cadeau
Het invul- en bewaarboek Mijn basisschool is een origineel cadeau voor elk schoolkind, dat zeker bewaard en steeds opnieuw bekeken zal worden. En natuurlijk een passend geschenk bij de eerste schooldag of het afscheid in groep 8. Als beloning voor een geweldige schoolprestatie of als steuntje in de rug als het wat moeilijker gaat op school.

Alle voordelen op een rij
Mijn basisschool biedt:

  • Alle herinneringen én schoolfoto's in één bewaarboek
  • Aparte edities voor jongens en meisjes
  • Speciale cover voor eigen schoolfoto
  • Van groep 1 t/m 8 eenvoudig in te vullen door kinderen zelf
  • 80 pagina’s dik!
  • Extra pagina's voor klasgenootjes, leerkrachten en afscheidsactiviteiten in groep 8
  • Leuke stickervellen
  • Handig bewaar-envelop voor losse dingetjes
 

Ons testpanel is enthousiastOok scholen zijn enthousiast

Gratis verzending bij 2 boeken of meer
Bestel gelijk voor broertjes of zusjes. Of neem er eentje extra om cadeau te geven. Want bij 2 of meer boeken betalen wij jouw verzendkosten! Maar één exemplaar nodig? Dan bedragen de verzendkosten € 1,95.

Bestellen zonder risico
Niet tevreden? Geld terug! Je kunt je bestelling binnen 14 dagen terugsturen, zonder opgave van reden. Lees de voorwaarden bij Veelgestelde vragen.

 

Een soort vriendenboekje maar dan helemaal over jezelfInvullen is al leuk, teruglezen nog veel leuker

 

In de media
Je hebt Mijn basisschool o.a. al kunnen zien in de Tina, Flow, Groter Groeien en in blogs van o.a. Moodkids, Kinderspul, Boyslabel, Kids Daily, Hip & Hot en KiDDoWz. Iedereen is het erover eens: nu invullen is al leuk, later teruglezen nog veeeeeel leuker!!!

Voordeel voor scholen
Ben je leerkracht, zit je in de ouderraad of bestel je ook namens andere ouders? Dan profiteer je al snel van een aantrekkelijke korting. Kijk bij de veelgestelde vragen. 

 
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Volg ons dan op Facebook: www.facebook.com/leukvoorlater


Bestel de versie van jouw keuze:

€ 14,95
Mijn basisschool

De basisschool is een bijzondere tijd waar je later hopelijk met veel plezier aan terugdenkt. In dit invulboek kun je al je belevenissen vastleggen. Dat is leuk voor later!Deze editie is speciaal met en voor meisjes gemaakt. Naast je verhalen over school kun je hierin ook alles kwijt over je kledingstijl, je beste vriendinnen en veel meer! Ook is er genoeg ruimte voor je schoolfoto's. Zo bewaar je al jouw herinneringen in één handig bewaarboek. Grappige stickers maken het helemaal af! Nu invullen is al leuk, later teruglezen nog veeeeeeel leuker!

€ 14,95
Mijn basisschool

De basisschool is een bijzondere tijd waar je later hopelijk met veel plezier aan terug denkt. In dit invulboek kun je al je belevenissen vastleggen. Dat is leuk voor later! Deze editie is speciaal met en voor jongens gemaakt. Hierin kun je alles kwijt over je favoriete games, sport, je beste vrienden en veel meer! Ook is er genoeg ruimte voor je schoolfoto's. Zo bewaar je al jouw herinneringen in één bewaarboek. Grappige stickers maken het helemaal af. Nu invullen is al leuk, later teruglezen nog veeeel leuker!